Сач със свинско и зеленчуци
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2020 Много вкусно!!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2017 Спазих точно рецептата. Получи се много вкусно.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2017 Много лесна и вкусна рецепта . Аз бланширах броколите за 5 минути и вместо 200 гр заквасена сметана сложих 100гр сметана и 100гр кисело мляко , също стана много вкусно . И пекох малко повече ...около 30 мин .
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2017 Мис Тигрова, така приготвени, броколите остават хрупкави в средата. Ако не ти допадат така, следващият път увеличи двойно времето за готвене.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2017 За първи път правя това ястие, но броколите останаха полусурови. Не е ли малко времето за бланширане 2-3 минусти? Иначе, ако не бяха останали сурови щеше да стане по-вкусно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...