Крем супа от червена леща и кокосово мляко
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2018 Бърза и вкусна
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.08.2014 Приготвих само елдата - много е свежа и лека.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2014 страхотна рецепта, елдата беше много добра - за първи път хапвах, сложих само че повече балсамов оцет :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2013 Рецептата е страхотна, като аз я замених с лаврак, и на гарнитурата с елда сложих повече балсамов оцет. Приготвих я два пъти. Много здравословно, много вкусно, бързо и не е сложно за приготвяне. Става за гости. Препоръчвам горещо!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...