Поширани яйца „Гамбринус“
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2020 Здравейте, Марина Витанова! Ние не сложихме течност и се получи много добре. Пробвайте! Поздрави от нас!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2020 Не трябва ли да се сипе някаква течност, за да се задушат зеленчуците?
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2019 Вече в любими :)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Много лесна и идейна рецепта, а крайния резултат - превъзходен.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 Страхотна рецепта, получи се много добре.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...