Свинско със сметана и гъби

Източник:
ТИТЛА:
Дата: 24.02.2015
Свинско със сметана и гъби
Свинско със сметана и гъби
Свинско със сметана и гъби
Свинско със сметана и гъби
Свинско със сметана и гъби
 
Необходими продукти:
500-600 г свинско месо
5 средно големи гъби
250 мл сметана
100 мл червено вино
50 г масло (или маргарин)
чубрица и черен пипер на вкус
или универсална подправка (по избор) на вкус


Начин на приготвяне:
1
Нарязват се гъбите и свинското. След това се слагат в стъклена купа и се разбъркват.
2
После се добавят виното, сметаната, маслото и подправките - черен пипер, чубрица и универсална подправка.
3
Всичко се разбърква и се покрива с стъклен капак или фолио и се пече на 250 градуса.


Съвет:
Ако искате ястието да се запече по-добре, махнете капака 10 минути преди да го извадите от фурната.
Подобни рецепти:
Коментари (11)
11.
Изпрати
лично съобщение

23.06.2015
Ароматно и вкусно .Приготвих без универсална подправка
10.
Изпрати
лично съобщение

23.06.2015
Ароматно и вкусно .Приготвих без универсална подправка
9.
Изпрати
лично съобщение

23.06.2015
Ароматно и вкусно .Приготвих без универсална подправка
8.
Изпрати
лично съобщение

23.06.2015
Ароматно и вкусно .Приготвих без универсална подправка
7.
Изпрати
лично съобщение

23.06.2015
Ароматно и вкусно .Приготвих без универсална подправка
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: