Свинско с вино

Свинско с бяло вино
Източник: ренета
ТИТЛА: Чирак
Дата: 14.06.2014
Свинско с вино
 
Необходими продукти:
продукти
1 кг. свинско месо
1 връзка зелен лук
1 к. л. сол
300 мл бяло вино
3 с. л. олио
1 ч. л. мед
2 щипки черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Свинско с вино
Свинското (по възможност да е прясно, а не замразявано) се нарязва на малки кубчета. В загрято олио се запържва месото като се прибавя меда. След като си промени цвета, се слагат виното, солта и черният пипер.
2
Свинско с вино 2
Бърка се периодично, за да не залепне. Когато виното изври, месото е готово. В съда, в който сте пържили, веднага щом махнете месото от котлона, се прибавя лука и се слага капак, за да се задуши.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: