Телешко бонфиле „Росини” с гъши дроб и сос "Трюфел", гарнирано с грах, аспержи и глазирани зеленчуци
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Отдавна търся тази рецепта. Спомена ми от детството е, че ястието се се приготвяше в деня, в който се колеше прасето. Сервираше се с настърган хрян овкусен със сол, олио и оцет. Със него обаче трябва много да се внимава, слага се съвсем малко количество. Направих ястието и стана много хубаво, точно като в спомените ми.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...