Пълнена скумрия с ядки и стафиди
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2020 Нямах хвойна, така че я пропуснах, но пак стана мноого вкусна манджичка
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Уникална рецепта. Много вкусно се получи :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2014 Яхнията стана страхотна. Не изисква кой знае какви усилия за приготвяне.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 много ми хареса, готвя го от както видях рецептата
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2014 Понеже нямах достатъчно чушки, след като запържих лука добавих около 300 г. гъби. Стана много вкусно.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...