Свинско с картофи

Източник: Маринела
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 12.02.2016
Свинско с картофи
Свинско с картофи
 
Необходими продукти:
600 г свинско месо
1/2 кг картофи
2 глави лук
3 с. л. олио
2 чушки
2 домата
3 ч. ч. бульон
1 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Свинското месо се нарязва на парчета и се задушава в тиган в олиото и малко вода.
2
Добавя се ситно нарязаният лук и се запържва за няколко минути.

3
Месото и лукът се прехвърлят в глинен съд.
4
Посоляват се, подправят се с черен пипер и се запичат за кратко във фурна.
5
След това се налива бульонът и се вари, докато месото поомекне.
6
Добавят се едро нарязаните чушки, обелените и нарязани наедро домати и картофите, нарязани на кръгчета.
7
Посолява се отново.
8
Съдът се похлупва и ястието се пече в умерено загрята фурна за около 60-70 минути, докато остане на мазнина.
9
Накрая се поръсва с пресен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: