Свинско с гъби и кашкавал

ТИТЛА: Чирак
Дата: 11.11.2009
Свинско с гъби и кашкавал
 
Необходими продукти:
300 гр. свинско месо (телешко, агнешко и др.)
200 г гъби
200 г кашкавал
2 с. л. топено сирене
50 мл вино
растителна мазнина, сол и подправки на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото нарязваме на едри хапки. Сотираме го в тиган със сгорещена мазнина. Добавяме гъбите и разбърквме. Оставяме да се пържат няколко минути и добавяме топеното сирене.
2
Посоляваме, подправяме, заливаме с виното и разбъркваме. Прехвърляме в огнеупорен съд и печем около 1 час, завито с алуминиево фолио. Отвиваме, поръсваме с настърган кашкавал и запичаме. Поръсваме със свежи подправки и сервираме.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

04.06.2015
Много вкусно
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
и с пиленце е прекрасно, но му слагам малко кисели краставички
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: