Ориз пилаф
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2020 Не можах да намеря голямо парче плешка с кост. Сготвих го с врат без кост. Стана крехко и вкусно, но доста мазно. Следващия път мисля да го направя без масло.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2019 Много вкусно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2019 Приготвих го със свински бут. Заслужаваше си чакането, стана чудесно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2019 Направих свинска плешка без кост, стана страшно сочна и вкусна.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2016 Изключително крехко!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...