Пъстърва плакия
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2024 Съвет към следващите, за да се напълни добре, трябва отворът да се разшири максимално с допълнително разтегляне и плънката да не е много надребно нарязана. На мен времето за печене ми дойде в повече, стана леко сухо, особено на следващия ден се виждаше това, може фурната ми да е по-силна. Обикновено пека за не повече от 40 мин подобно парче месо, което овалвам в смес от розмарин и семе от копър, преди запечатването, но при малко по-високи градуси. Така че бях любопитна как ще се изпече за повече време на по-ниски градуси, мисля да пробвам за 50 мин. следващия път.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2014 Тази рецепта наистина е страхотна.Сосът към месото е най-вкусният, който съм пробвала.Наистина си заслужава да се пробва.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Получи се перфектно! Аз сложих вместо кайсии смокини и синьо сирене,имаше отличен резултат!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих рецептата снощи.Като цяло се хареса,само че аз пекох месото на 180 градуса за 1,30мин.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...