Пилешка дроб-сарма
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2016 Добре се получи
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2015 сготвих тази рецепта с пилешко месо.Печенето ми отне 30 мин на 180 градуса без вентилатор.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2015 Станаха вкусни сосът също
Но времето за печене се оказа малко поне в моя случай
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 И на мен ми се получи на вентилатор, но за около 30 минути на оказаната температура :) След 10 минути месото беше още сурово. Много вкусни бяха филенцата! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Ако се пече без вентилатор, температурата трябва да е 210 градуса.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...