Яйца по флорентински със сос „Морне”
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2014 много вкусно се получава а ориза ми стана любим
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2013 Много ароматно свинско! Соса е разкошен! Поради липса на сос демиглас увеличих количеството вода и вино и добавих една чаена лъжичка брашно. Получи се!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...