Свинско бонфиле на грил тиган

Добре овкусено и перфектно изпечено
Източник: Бон Апети
Дата: 02.07.2024

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г свинско бонфиле
1 лимон
2 скилидки чесън
1 стрък розмарин
2 с. л. ретро горчица
1 с. л. зехтин (+ за намазване)
1 с. л. дижонска горчица
1 с. л. мед
2 ч. л. риган
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Свинско бонфиле на грил тиган
Свинското бонфиле се почиства от ципите.
2
Свинско бонфиле на грил тиган 2
Лимонът се измива, кората се настъргва на ситно ренде, сокът се изтисква и се смесват в купа с меда, стрития на паста чесън, зехтина, двата вида горчица, наситнения розмарин, ригана и сол.
3
Свинско бонфиле на грил тиган 3
Около 2 с. л. от маринатата се заделят. Месото се маринова в сместа за 1 нощ.
4
Свинско бонфиле на грил тиган 4
След това се подсушава, маже се със зехтин и се пече от всички страни на грил тиган, на умерен огън, до готовност – 10–15 минути.
5
Свинско бонфиле на грил тиган 5
Намазва се със заделената марината и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


159 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: