Ризото по милански с гъби
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2017 ДК, времето за печене става с 30-40 минути повече.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2017 Ако искам да променя рецепата от 4 на 6 порции, примерно 1,8кг как се променя времето за печене? Благодаря!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2016 Това беше най-сочното печено което някога съм ял. Солта, която ползвах беше мокра и не залепна за месото ами се получи все едно че месото се пече в търбух от сол.
УНИКАЛНО!!!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Линда, принципно не би трябвало да се получи солено. Месото поема само толкова сол, колкото му е необходима. Преди сервиране трябва хубаво да се отстрани солта от повърхността, най-добре с четка.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2015 Стана страхотно крехко, деликатесно сухо и лесно. Само дето е една идея по-солено.... Дали някъде не съм сбъркала или е нормално?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...