Запечена пъстърва с картофено пюре
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Пекох месото 5 часа, без да махам фолиото, на 150 градуса и си беше хванало хрупкава коричка, а отвътре беше божествено меко. Страхотна рецепта !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2018 Времеотнемащо, но супер вкусна рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2017 Колко време ще трябва да пека месо, което е 2.7кг ? Благодаря !
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...