Запечена пъстърва с картофено пюре
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Пекох месото 5 часа, без да махам фолиото, на 150 градуса и си беше хванало хрупкава коричка, а отвътре беше божествено меко. Страхотна рецепта !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2018 Времеотнемащо, но супер вкусна рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2017 Колко време ще трябва да пека месо, което е 2.7кг ? Благодаря !
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...