Свински сач по павликенски

Гост: Илия Илиев, механа
Източник: Бон Апети
Дата: 24.11.2008
Свински сач по павликенски
 
Необходими продукти:
400 г свински врат
150 г бекон
200 г гъби
100 г топено сирене
4-5 картофа
2 глави лук
2 моркова
2 чушки
1 патладжан
1 тиквичка
1 пакетче краве масло
1 щипка магданоз
1 щипка универсална подправка
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Свински сач по павликенски

Свинският врат и беконът се нарязват на жулиени, овкусяват се с черен пипер и универсална подправка и се изпичат на сач.


2
Свински сач по павликенски 2
Патладжаните и тиквичките се нарязват и се запържват в сгорещено масло.
3
Свински сач по павликенски 3
Добавят се почистените от пънчетата гъби и нарязаните наедро моркови, обелени картофи, лук и чушки.
4
Свински сач по павликенски 4
Слагат се изпечените свинско месо и бекон и се овкусява с черен пипер.
5
Свински сач по павликенски 5
Ястието се връща в сача и се поднася поръсено с наситнен магданоз и парченца пушено сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

27.07.2017
Реших да го направя вместо на сач, на грил и под формата на шишчета. Беше много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: