Свински руладини с бекон

Сочни, крехки и ароматни
Източник: Бон Апети
Дата: 27.09.2011
Свински руладини с бекон
 
Необходими продукти:
400 г свинско контрафиле
100 г бекон на ленти
50 г сушени сини сливи
50 г стафиди
1/2 глава броколи
2 моркова
100 г бяла ряпа
3 стръка мащерка
3 скилидки чесън
50 мл бяло вино
25 г краве масло
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Свински руладини с бекон

Сливите и стафидите се накисват във виното за 5 минути. След това се отцеждат, като виното се запазва. Смилат се в блендер заедно с мащерката.


2
Свински руладини с бекон 2

Месото се нарязва на четири пържоли с дебелина около 2 см, които се начукват, за да се изтънят и да увеличат площта си. Овкусяват се със сол и пипер.


3
Свински руладини с бекон 3

Намазват се със сместа със сливите и се завиват на рула. Всяко се увива в лента бекон.


4
Свински руладини с бекон 4

Запържват се от всички страни в маслото, до зачервяване.


5
Свински руладини с бекон 5

Слагат се в съд за готвене заедно с виното, в което са киснали сливите и с обеленият чесън. Задушават се за 20 минути.


6
Свински руладини с бекон 6

Броколито се накъсва на розички, морковите и ряпата се обелват и се нарязват във форми пожелание. Овкусяват се със сол и черен пипер и се приготвят в друг съд на пара, докато омекнат. Поднасят се с руладините.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


125 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: