Свински ребърца в портокалово-медена марината

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 06.04.2017
Свински ребърца в портокалово-медена марината
 
Необходими продукти:
500-600 г свински ребра
2 портокала
2 с. л. мед
1 скилидка чесън
1 щипка джинджифил
олио
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Изцедете сока от портокалите и към него добавете меда. Сложете ребрата в сместа за около час.
2
Сипете малко олио в тава и подредете ребрата.
3
Налейте маринатата и поръсете със сол и черен пипер.
4
Добавете нарязания чесън и джинджифила, и разбъркайте.
5
Печете до готовност в предварително загрята на 200 градуса фурна.


Съвет:
Ако не харесвате силен чеснов аромат, по време на печенето може да извадите парченцата чесън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


164 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: