Свински пържоли в гювеч с картофи, лук и гъби

Ароматни свински пържоли за специални поводи
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 30.10.2015
Свински пържоли в гювеч с картофи, лук и гъби
 
Необходими продукти:
6 свински пържоли
3 глави лук
5-6 големи гъби
6 картофа
сол
черен пипер на зърна
3 скилидки чесън
краве масло
2 ч. ч. вода


Начин на приготвяне:
1
Нарязваме свинското месо на пържоли.
2
Режем гъбите, лука и картофите на кръгчета.
3
Започваме да редим гювеча като първо слагаме картофите.
4
Следват пържолите, гъбите и лукът.
5
На дъното на съда сипваме малко олио и добавяме малко масло.
6
Подправяме с черен пипер, чесън и сол.
7
Наливаме водата, затваряме гювеча и го слагаме в студена фурна.
8
Загряваме фурната на 250 градуса и печем около час и половина, като периодично проверяваме ястието.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


225 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: