Свински пържоли с карамелизиран лук

Бързо ястие, с което ще очаровате гостите
Източник: Бон Апети
Дата: 28.11.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 свински котлета
1 стрък розмарин
330 мл сайдер (ябълково вино)
80 г ябълково масло
2 скилидки чесън
1 с. л. ретро горчица
4 глави червен лук
80 мл зехтин
сол и черен пипер на вкус
брашно за овалване


Начин на приготвяне:
1
Свински пържоли с карамелизиран лук
Розмаринът се наситнява, разбърква се с малко брашно и се овкусява със сол и черен пипер.
2
Свински пържоли с карамелизиран лук 2
Котлетите се овалват в тази смес.
3
Свински пържоли с карамелизиран лук 3
Пържат се в 40 мл от зехтина, от всички страни до златисто, докато станат полуготови.
4
Свински пържоли с карамелизиран лук 4
След това се прехвърлят в тава.
5
Свински пържоли с карамелизиран лук 5
Горчицата се смесва с ябълковото масло, смачкания на паста чесън, сайдера, сол и черен пипер на вкус.
6
Свински пържоли с карамелизиран лук 6
Пържолите се заливат със сместа и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност – около 12 минути.
7
Свински пържоли с карамелизиран лук 7
Лукът се почиства, нарязва се на полумесеци, запържва се в останалия зехтин с малко сол и се готви на слаб огън, докато започне да се карамелизира – около 20 минути.
8
Свински пържоли с карамелизиран лук 8
Котлетите се сервират със соса и карамелизирания лук.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

29.11.2014
Препоръчвам я страхотно вкусни са
2.
Изпрати
лично съобщение

28.11.2014
Вкусноооо
1.
Изпрати
лично съобщение

28.11.2014
:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: