Свинска плешка с кестени и тиква
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2024 Аз предпочетох да не пържа месото, а да го пека директно във фурната и като станаха готови, просто заливах всяка порция пържола със сосчето. Стана много вкусно.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2021 Ястието е наистина много вкусно, месото става невероятно крехко а сосът е богат наситен вкус.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2018 Много вкусно ястие. Овкусих риган, вместо майорана.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2017 Тази рецепта не е по моят вкус!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2017 +няколко картофа и моркова нарязани на едро и вместо тава ползвах глинен гювеч ... стана нещо уникално :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...