Свински пържоли с гъбен сос

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 21.08.2015
Свински пържоли с гъбен сос
 
Необходими продукти:
2 свински пържоли
200 г заквасена сметана
250 г печурки
сол и черен пипер на вкус
олио


Начин на приготвяне:
1
Запържете овкусеното със сол и черен пипер месо от двете страни, до готовност.
2
Нарежете гъбите на тънки резенчета.
3
Извадете месото от тигана и запържете гъбите.
4
Когато гъбите омекнат, добавете сметаната, сол и черен пипер.
5
Оставете на котлона, докато сместа леко се сгъсти. С получения сос залейте пържолите.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

31.12.2015
Вкусни са.
2.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2015
Ето снимчица . Обаче аз си нарязах месцето на късчета .:)
1.
Изпрати
лично съобщение

30.09.2015
Рецептата е хубава ! Ето и моята снимка . За гарнитура добавих картофена салата с лук :) ! Приятен апетит !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: