Свински медальони с "Балсамико" и акациев мед

Гост: Бепе Сарди
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
120 г свинско бонфиле
20 г масло
2 с. л. акациев мед
2 с. л. зехтин
1 с. л. оцет
соеви кълнове за гарнитура
брашно за паниране
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Свински медальони с \
Бонфилето се нарязва на медальони и се овалва в брашно.
2
Свински медальони с \
Медальоните се запържват от двете страни в предварително сгорещените зехтин и масло, докато порозовеят.
3
Свински медальони с \
Щом месото се запържи, съдът се сваля от огъня и мазнината се отстранява.
4
Свински медальони с \
Прибавят се медът и оцетът и медальоните хубаво се овалват в сместа.
5
Свински медальони с \
Накрая се подправят с черен пипер и се посоляват на вкус.
6
Свински медальони с \
Сервират се топли и се гарнират със соеви кълнове и стръкчета магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


164 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: