тутманик със сръбска наденица
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2017 Хубаво стана месото. Малко сухо, но може би защото използвах бут.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2016 Много вкусно, картофите ги приготвих без лимона и пак станаха страхотни
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2015 Червеният ми пипер беше сладък ... нямах и не можах да намеря ябълков оцет ... мариновах за 6 часа,но месото беше по-малко ... получи се много ароматно и крехко ...
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 Наистина се получи много добре. Ароматно и вкусно месо. Единствено силно редуцирах, почти елиминирах оцета. Картофената салата също ми хареса. Почти същата е каквато правя традиционно, но липсата на лук и маслините Каламата променят коренно нещата.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2014 Много добре се получи,може би следващият път малко ще намаля оцета.Но като цяло стана много хубаво.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...