Запечен боб с бабек и сметана
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 На мен ми се наложи да обезкостявам гърдите, а това занимание не е след любимите ми.))) Добавих още два стръка праз, той е толкова деликатен и направо се стопява, така че не навредих на баланса от вкусове.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2015 Моето месо беше нарязано, така че аз го запекох до златисто на тигана,след това сложих малко нарязан на ивички пушен бекон и също го запекох и накрая сложих 2 парчета наденица.Около тях сложих 2 сухи чушки-една сладка и една люта.Извадих ги и в намазнения тиган запържих лука-червен и праз.Сложих всичко в мултикукъра,овкусих със малко сол,черен пипер,бахар,дафинов лист и го пуснах да се задуши за час.След това ще сложа ябълките и ще запека на 80 градуса за около 20 минути.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...