Пилешко в гювеч
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2024 Месото стана много крехко,но за съжаление се получи ужасно солено, а спазих рецепта точно. Следващият път ще намаля солта на половина.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2023 Ще пробвам и тази рецепта. Аз ги слагам с картофи, морков и скилидки чесън , подправки и малко течност, ( вино, бира или вода) в тенджера под налягане за 30 минути след сигнала и стават разкошни. Трябва да проверя и така във фурната. Благодаря за рецептата.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2020 Страхотни! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2019 Това е любимата ми рецепта за джолан. Слагам и повечко зеленчуци в тавата. Сосът става прекрасен!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...