Свинска рибица

Деликатес за вино
Източник: Ваня
ТИТЛА: Чирак
Дата: 18.03.2017
Свинска рибица
Свинска рибица
 
Необходими продукти:
2 парчета свинска рибица
черен пипер
чубрица
чубрица
кимион


Начин на приготвяне:
1
Добре осоленото с едра сол месо се оставя да престои 24 часа.
2
След това се измива, за да падне солта от него и се оставя да се отцеди за 2 часа.
3
Подправките се разбъркват и месото се овалва добре в тях, така че да го покрият плътно.
4
Закача се да се суши на хладно и проветриво място.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: