Паста флора
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2018 Това е само някаква версия на малеби, но не е автентичната рецепта на майстора на свиленградското малеби Тодор Вълков. В неговата рецепта се използва оризов грис. Все пак и тази рецепта може да се ползва, но без наименованието "свиленградско", а само малеби с малини и сладко от рози.:)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2018 Това тяма нищо общо със Свиленградското малеби :Д
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2017 :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2015 :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2015 направих го със сладко от арония
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...