Конфитюр от праскови, джанки и ром
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2018 Държи се в плътно затварящ се буркан, защото е леко влажна от чесъна
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2018 Не точно това качих като рецепта
кориандър 2 с л прясно смлян
червен пипер 1 с л
кимион (карви) 0,5 с л
чесън 120 - 130 гр
сминдух (фенугрек,пажитник) 1 с л
семена копър 1 с л
шафран 1 равна с л
морска сол 160 гр
Използва се много в грузинската кухня. Печено,пържено месо,картофи на фурна стават страхотни
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...