Сурови бонбони

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 09.07.2014
Сурови бонбони
 
Необходими продукти:
100 г сушени кайсии
100 г сушени смокини
100 г обезкостени фурми
100 г стафиди
80 г орехови ядки
70 г сурови лешници
50 г суров белен слънчоглед


Начин на приготвяне:
1
Ако ядките са много сухи, могат да се накиснат в портокалов сок за няколко часа, за да омекнат.
2
Смесват се всички продукти. Ядките и сушените плодове се смилат в кухненски робот на висока степен за 1-2 минути. Целта е сместа да стане лепкава, но рехава.
3
Топчетата се оформят с ръце като са с големина, колкото среден орех. След това се овалват в кокосови стърготини, смлени ядки или сусамови семена.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: