Супа „Трезве“

Със силен и богат, приятно пикантен вкус
Източник: Бон Апети
Дата: 01.01.2024

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
за кейджън подправката:
2 с. л. сол
1 с. л. кайенски пипер
1 с. л. чесън на прах
1 с. л. червен пипер
1/2 с. л. риган
1/2 с. л. мащерка
1/2 с. л. млян черен пипер
1/2 с. л. сух лук

за месото:
1 кг свински врат
1 ч. л. сол
2 ч. л. кейджън подправка
200 мл червено вино

за супата:
500 г спагети „Капелини“
8 яйца
1–2 стръка зелен лук
1,5 л телешки бульон
соев сос и лют сос на вкус


Начин на приготвяне:
1
Супа „Трезве“
Всички продукти за кейджън подправката – сол, кайенски пипер, чесън на прах, червен пипер, риган, мащерка, млян черен пипер и сух лук – се смесват в купа.
2
Супа „Трезве“ 2
Месото се натрива с кейджън подправката и солта, и се слага в тава.
3
Супа „Трезве“ 3
Налива се виното.
4
Супа „Трезве“ 4
Покрива се с алуминиево фолио и се пече 2–3 часа в загрята на 150 градуса фурна.
5
Супа „Трезве“ 5
Изважда се и се нарязва натънко.
6
Супа „Трезве“ 6
Спагетите се сваряват в подсолена вода и се отцеждат.
7
Супа „Трезве“ 7
Яйцата се сваряват за 8 минути, охлаждат се и се разрязват на половинки.
8
Супа „Трезве“ 8
Лукът се реже натънко.
9
Супа „Трезве“ 9
Бульонът се загрява и се смесва със соса от печенето на месото.
10
Супа „Трезве“ 10
В купа се сипват спагети, месо, яйца и лук. Залива се с горещия бульон и се овкусява със соев сос и лют сос.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2015
Ето какво ще правя уикенда :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


294 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: