Супа от червена леща с лимон
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2017 Танечка, радвам се, че рецептата Ви е харесала. Вариантът с пасирането е интересен, но у нас крем супите не са сред любимите, предпочитаме да усещаме състава на ястието. Забележителното в тази рецепта е вкусът на топчетата. Наличието на листа от целина в тях ги отличава от всички познати досега топчета и ги прави неотразими. )))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2017 Сготвих! Но като сварих топчетата, ги извадих, добавих карфиола, картофите и подправките. Сварих ги, пасирах ги и върнах топчетата. Супата изглежда изящно!
Благодаря, за рецептата!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...