Супа от печени домати и маслинова паста
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2013 Топчетата могат да са от друга риба – сьомга, пъстърва, филе от бяла риба. Пангасиусът е с неутрален вкус, затова по желание могат да се добавят още подправки – риган, чили или магданоз. В тази рецепта ароматен е бульонът, а не топчетата :) Те се надуват при варенето, защото имат сода, но целта ни беше да са пухкави :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2013 Бульонът е превъзходен, но топчетата бяха блудкави и се подуха доста при варенето. Дали не може да са от друга риба? Изобщо няма ли друг метод за приготвянето им?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...