Супа с кренвирши и марули

Източник: Бон Апети
Дата: 19.04.2004
Супа с кренвирши и марули
 
Необходими продукти:
2 кренвирша
1 маруля
5 с. л. олио
1 връзка пресен лук
2 стръка чесън
2 кубчета пилешки бульон
100 г фиде
1/4 ч. л. джинджифил


Начин на приготвяне:
1
Супа с кренвирши и марули
Кренвиршите се нарязват на малки кубчета и се запържват в загрятото олио за 1–2 минути. Добавят се нарязаните лук и чесън, кубчетата пилешки бульон и се налива 1–1,5 л кипяща вода. Щом отново кипне, се слага фидето и когато се свари, се поставя нарязаната на ивици маруля.
2
Супа с кренвирши и марули 2
Подправя се с джинджифил и се сервира в купичка, в която предварително са поставени ивици маруля и стръкове лук и чесън.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

10.04.2014
Супата е много вкусна,готви се наистина бързо.А,марулите са просто по-желание.Бон Апети.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: