Супа с червено цвекло и козе сирене

Френска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 21.01.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
150 г козе сирене
1 глава червено цвекло
100 г пащърнак
50 г целина
1 глава лук
2 кубчета зеленчуков бульон
4 с. л. зехтин
1 с. л. магданоз
1 с. л. копър
1/2 ч. л. захар


Начин на приготвяне:
1
Супа с червено цвекло и козе сирене
Цвеклото, целината и пащърнакът се почистват и се обелват, след което се настъргват наситно.
2
Супа с червено цвекло и козе сирене 2
Лукът се нарязва надребно и се запържва в зехтин.
3
Супа с червено цвекло и козе сирене 3
Добавят се настърганите зеленчуци и се разбърква.
4
Супа с червено цвекло и козе сирене 4
Овкусяват се със сол, захар и зеленчуков бульон.
5
Супа с червено цвекло и козе сирене 5
Сипват се около 1200 мл вряла вода и се вари около 20 минути.
6
Супа с червено цвекло и козе сирене 6
Козето сирене се нарязва на колелца и 1/3 от него се прибавя в супата около 5 минути преди оттегляне от огъня.
7
Супа с червено цвекло и козе сирене 7
Сварената супа се пюрира и се разпределя в чинии.
8
Супа с червено цвекло и козе сирене 8
Пресният магданоз и копърът се нарязват наситно и се смесват с 1 ч. л. зехтин.
9
Супа с червено цвекло и козе сирене 9
Супата се сервира с оваляни в сместа парченца сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


187 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: