Рибена супа
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Както винаги оригинално, а то се оказа и вкусно. Наистина много малко се знае за резене. Покрай вашата супа доста изчетох за него :) Благодаря Бон Апети!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Канелика, количеството на зеленчуците в никакъв случай не е прекалено голямо и е точно толкова, колкото е необходимо, за да се получи силен, вкусен и ароматен бульон. Както е посочено и в списъка с необходимите продукти - използват се 1 морков и 1 стрък праз, а от главата целина се слагат само 100 грама.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2015 Ама толкова продукти- моркови, праз и цяла глава целина ИЗХВЪРЛЯТ ли се след сваряване? Вие в ред ли сте? Имате ли представа колко струват тези продукти за да се разхищават само за бульон?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...