Супа от пачи крак с копър

Гост: Георги Кушвалиев, водещ в "Ретро Радио"
Източник: Бон Апети
Дата: 16.07.2005
Супа от пачи крак с копър
 
Необходими продукти:
400 г пачи крак
1 глава лук
1 връзка копър
2-3 с. л. краве масло
2 с. л. брашно
2 яйце
2 с. л. кисело мляко


Начин на приготвяне:
1
Супа от пачи крак с копър
Лукът и копърът се нарязват наситно, а гъбите – на малки парчета.
2
Супа от пачи крак с копър 2
Маслото се разтопява в тенджера и в него се запържват нарязаните лук и гъби. Когато омекнат, се подправят с копър.
3
Супа от пачи крак с копър 3
Брашното се размива в 1 к. ч. вода и се добавя в супата. Налива се 1 л гореща подсолена вода и след като кипне, се оставя да ври около 20 минути.

4
Супа от пачи крак с копър 4
Приготвя се застройка, като киселото мляко и яйцата се смесват в купа, разбъркват се и постепенно се прибавят 3 черпака от готовата супата. Разредената застройка се излива в супата, разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


193 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: