Домашен тортила чипс
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2015 Гергана, не е необходимо да готвиш спанака предварително.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 Един бърз въпрос, трябва ли да обработя спанака преди да го сложа при макароните??
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Страхотна рецепта, но още не съм я пробвала.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2015 Приготвих я за пръв път със спанак и стана фантастична. Втори път я приготвих с лапад - също толкова добра. Но намалявам количеството паста на половина и увеличавам количеството вода, иначе не ми се получава супа. Идеята за индийското орехче като подправка на спанак е уникално добра! Благодаря на авторите за чудесната рецепта!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2015 Ще опитам със застройка на база сос болонезе , но с маргарин брашно и соево мляко за да е постно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...