Стомна - кебап

Източник: Бон Апети
Дата: 30.05.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г пилешко филе от гърди
3-4 печурки
1 глава лук
1 домат
1 морков
5-6 клонки магданоз
5-6 клонки целина
3-4 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Стомна - кебап
Филето се нарязва наедро и се подправя с черен пипер и сол, след което се пържи в нагорещено олио.
2
Стомна - кебап 2
Лукът, гъбите и морковите се нарязват наситно и в тази последователност се добавят към месото. Прибавя се обеленият и нарязан надребно домат. Задушава се.
3
Стомна - кебап 3
Задушената смес се прехвърля в готварската стомна, поръсва се с целина и магданоз. Слага се капакът и се запечатва с тесто от вода и брашно.
4
Стомна - кебап 4
Ястието се пече 5-10 минути в предваритело загрята фурна при температура 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

28.02.2017
Интересно и сигурно вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: