Стек "Тихуана"

Източник: Бон Апети
Дата: 12.09.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 1/2 кг свински котлет
200 г бекон на ивици
5 люти чушки
2 скилидки чесън
2 с. л. каперси
4-5 с. л. олио
3-4 с. л. соев сос
2 с. л. сос "Уорчестър"
2 с. л. оцет
1 с. л. микс от черен, розов, бял и зелен пипер
1-2 щипки сол


Начин на приготвяне:
1
Стек
Месото се обезкостява и се нарязва на филии с дебелина 2 пръста. На всяка се прави разрез и се посолява. Пиперът се стрива и се смесва със соев сос, сос "Уорчестър", олио, оцет и сол. Котлетите се оставят да отлежат в маринатата.
2
Стек
Чушките се изпичат, обелват се и се почистват от семето. След това се нарязват наситно заедно с чесъна и каперсите. Смесват се добре.
3
Стек
Плънката се разпределя в разрезите на котлетите, след което се правят по няколко леки разреза от горната и долната им страна.
4
Стек
Пълнените котлети се увиват отстрани с бекон, който се задържа с помощта на клечки за зъби. Пекат се на плоча, тиган или барбекю и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


127 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: