Агнешко в тенджера под налягане
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2016 Също изпробвах рецептата със свинско бонфиле и се получи прекрасно. Тъй като живея в Германия съм се наяла на доста шницел-вариации, та тази ми се стори по-различна. Определено вече ще присъства и в домашните рецепти.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2016 Аз го сготвих със свинско.Също стана вкусно.Гарнирах със зелена салата
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.02.2016 Здравейте, телешко и агнешко месо купуваме обикновено от магазин „Бутчер“ в София (на ул. „Ген. Гурко“ № 27А) или от магазини „Моята месарница“. А ако вместо телешко, се използва свинско месо препоръчваме да е бонфиле или контрафиле.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2016 Много ми хареса този вариант на панировка. Браво на Лора и Стоян!:) Но откъде да купя и то на поносима цена пусти телешки вайсбрат и то истински, а не менте с такова наименование . Може ли да се замени с някакво свинско, защото съм се напатила от старо говеждо месо, което не е и от месодайни породи:(
Ще ви бъда благодарна за отговора!:)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...