Пълнозърнест бейгъл
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2018 Много вкусен!
|
15. |
|
toneva_veliyana 15.01.2017 Още с първата хапка \"се пренесох\" на италианското крайбрежие. А коричката е толкова хрупкава...
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2016 Сиренето пропуснах /не бях подготвена/, а тъй като имам само една форма, втората половина от тестото направих на земелчета. Получи се страхотно и вкуса е неворятен...
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2015 Мария, 6 ч. ч. брашно се равняват на 900 г брашно. Ако решиш да използваш прясна мая, трябва да сложиш 1/2 кубче.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
14.07.2015 Колко грама горе-долу са 6 ч.ч. брашно? Ако използваме прясна мая, цяло купче или половина се слага?
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...