Сръбски урнебес

Пикантната разядка на Далибор Маринкович
Източник: Бон Апети
Дата: 04.05.2012
Сръбски урнебес
 
Необходими продукти:
500 г овче сирене
150 г айвар (лютеница)
4–5 скилидки чесън
2 люти чушки
2 с. л. червен пипер
80 мл зехтин
30 г сусам за поръсване
пера див лук за украса


Начин на приготвяне:
1
Сръбски урнебес

Сиренето се настъргва наситно в купа.

 


2
Сръбски урнебес 2

Към него се добавят наситнените чесън и люти чушки, червения пипер, айвара и зехтина, и се разбърква добре.

 


3
Сръбски урнебес 3

Сусамът се запича на сух тиган.

 


4
Сръбски урнебес 4

Разядката се оформя в ринг, отгоре се поръсва със сусама и се украсява със стръкчета див лук.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


203 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: