Специaлитет "Гаци"

Гост: Славка Калчева
Източник: Бон Апети
Дата: 08.12.2001
Специaлитет
 
Необходими продукти:
1 кг кайма
1 яйце
1 глава лук
3 кренвирша
100 г гъби
100 г кашкавал
1 ч. л. чубрица


Начин на приготвяне:
1
Специaлитет
Каймата се поставя в купа. Кренвиршите и гъбите се нарязват надребно, лукът се настъргва и се слагат при каймата. Добавя се яйцето.
2
Специaлитет
Сместа се подправя с чубрица и малко черен пипер. След това се омесва добре и се разстила в намазнена с олио тава. Пече се в предварително загрята до температура 150 градуса фурна.
3
Специaлитет
Готовото ястие се изважда, поръсва се с настърган кашкавал, връща се във фурната и се запича, докато кашкавалът почервенее.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


236 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: