„Охлюви“ с коприва и сирене
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2016 При мен се получават доста добре. Правя ги вече няколко пъти и се харесват вкъщи. Моята промяна е, че вместо козе сирене слагам кашкавал.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2013 Еми, не се получиха много добре, може би защото използвах замразен спанак, но станах супер лепкави и честно казано, не бих ги сготвила отново.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...