Паста с мастило от сепия и нахут
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.08.2013 Точно се чудех какво да правя с тази рибка,която седи и чака в хладилника да й обърна внимание!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И ние я харесваме много :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 любимата ми паста!нямах възможност да ви гледам днес,но я правя по същия начин.най вкусни стават с маслини каламата лукс!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...