Спагети по милански

Рецептата е от Единен сборник с рецепти за заведения за обществено хранене
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 10.05.2015
Спагети по милански
Спагети по милански
Спагети по милански
Спагети по милански
Спагети по милански
 
Необходими продукти:
500 г спагети
200 г краве масло
210 г кашкавал
438 г шунка от бут
600 г пресни гъби
200 г лук
200 г доматено пюре
40 г магданоз
300 мл пилешки бульон
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Спагети по милански
Шунката се нарязва на ивици и се запържва в масло.
2
Спагети по милански 2
Прибавят се ситно нарязаният лук и гъбите, нарязани на тънки филийки. Пърженето продължава до омекване на продуктите.
3
Спагети по милански 3
След омекването на гъбите, се прибавя разреденото доматено пюре и се запържва, а след няколко минути се сипва и бульонът. Подправете на вкус.
4
Спагети по милански 4
Сместа се кипва и се изсипва върху сварените и изцедени спагети и настъргания върху тях кашкавал.
Спагетите се поднасят, поръсени със ситно нарязан магданоз.

Съвет:
Може да се поднесе и като топло предястие.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: