Пролетни спагети
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2016 Яйчената смес ми се пресече и не беше толкова очарователно на вид.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2016 Получи се вкусно :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2016 Аз сложих бекон вместо шунка и пропуснах гибите, но стана много вкусно, благодаря!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2016 Стефанов има и вариант със сметана. ... много вкусно се получава :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2016 Тази рецепта няма нищо общо с карбонарата. В карбонарата се използва само и единствено бекон, също така гъби и сметана не се слага, а от яйцата се използва само жълтъка.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...